Ervaringen van anderen met mijn praktijk

"Ik heb Ina als mens en als (senior) professional leren kennen tijdens haar werk bij Stichting De Basis in Doorn. Zij is een erg toegankelijk en eerlijk persoon, waar je je snel bij op je gemak voelt en die je snel vertrouwt.
Ina is erg deskundig in (psycho)therapie voor (ernstig) getraumatiseerde personen. In de context van De Basis, als personen met traumatische ervaringen als jonge en oude Veteranen opgedaan in oorlogsgebieden.
In haar praktijk verwacht ik dat zij al deze ervaringen deskundig kan vertalen naar haar praktijk Tranceforma."

Stefan van Zanten, Commissaris van Politie

 

"Ina en ik zijn 7 jaar lang directe collega’s geweest bij De Basis. Ik heb veel gehad aan Ina als ervaren trainster. Ze heeft mij belangrijke tips meegegeven en stond klaar om mee te denken in lastige situaties. Naast de deskundigheid van Ina, heb ik veel plezier met haar gehad. Zowel wanneer wij samen trainingen gaven en als collega’s onderling.
Ina is oprecht, gedreven, professioneel en leergierig. Ze is up-to-date qua kennis en deelt deze kennis met collega’s. Ina is zorgvuldig, betrokken en speels richting haar cliënten. Ze verwerkt humor in de trainingen en sessies die ze geeft, is verfrissend en kan flexibel omgaan met groepen.
Kortom: een fijne collega met een warm hart voor haar cliënten."

        Marjolein te Mebel, maatschappelijk werker & trainer/coach bij de Basis, 

                                       dienstverlening na ingrijpende gebeurtenissen, Doorn

 

"Mijn ervaring met Praktijk Tranceforma is zonder meer goed. Geen ellenlange gesprekken maar direct resultaat." 

Gerard Luchtenberg, directeur Kringloop Centrum Eemnes

 

"Ina heb ik leren kennen als iemand die interesse heeft in wat mensen ertoe brengt om keuzes te maken, maar ook hoe ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging kan laten komen. Zij kan zich in korte tijd goed inleven in de persoon en situatie en sluit met haar spontane, open en geïnteresseerde uitstraling aan op mensen. In een ontspannen sfeer is zij in staat om (levens)vragen aan de orde te laten komen en kan ze door haar manier van vragen stellen, maken dat je tot inzichten komt. Ik beveel haar graag aan als coach."

Gretha Mulder, arbeidsdeskundige bij Rabobank HR ARBO Team Lokale Banken Noord Nederland

 

"Ina is een gedegen trainster die ziet wat er nodig is om de theorie over te brengen bij de cursisten. Ze creëert een veilige omgeving en zorgt er op die manier voor dat de cursisten het maximale uit de cursus/training halen."

Bjorne Willemsen, Acteur/trainingsacteur/regisseur

 

"Praktijk Tranceforma / Ina Mennega heeft oog voor detail en heeft uitstekend gepresteerd bij de Basis, dienstverlening na ingrijpende ervaringen. Zij heeft de vaardigheid om mensen te stimuleren het beste uit zich zelf te halen. Daarbij weet Ina cliënten de juiste balans te laten vinden tussen inspanning en ontspanning. En hen de adviezen te geven het geleerde duurzaam te kunnen aanwenden in hun leven."

William Twiss, maatschappelijk werker & trainer/coach bij de Basis, dienstverlening na ingrijpende gebeurtenissen, Doorn

 

"Ina is een gedreven trainer/coach die op zoek gaat met haar cliënt naar het positieve en dat weet te vinden ook! Zonder serieuze aspecten uit het oog te verliezen weet Ina met veel humor een training tot een succes te maken."

Hanneke ter Beek-Westerink, opleidingscoördinator/ambulanceverpleegkundige/psycholoog

 

"Ina is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, zowel op haar vakgebied als op persoonlijk gebied. Dit doet ze met volle overtuiging en inzet."

Alies Vink, accountmanager bij de Basis, training & coaching, Doorn

 

“Gedurende mijn periode bij United Services Group (USG) als loopbaanadviseur heb ik Ina vooral leren kennen als een enthousiaste, bevlogen en betrouwbare collega die de nodige humor heeft. Iemand bij wie je je al gauw op je gemak voelt. In haar werk is ze te typeren als iemand met visie. Vanuit haar integriteit en invoelend/aanvoelend vermogen is ze in staat snel tot de kern van een probleem door te dringen en te komen tot concrete, praktische oplossingen. Een juiste balans tussen mensgerichtheid en (daad)kracht is wat haar maakt tot een goede coach en adviseur. Opvallend is dat Ina voortdurend aandacht besteed aan het volgen van opleidingen en cursussen om zichzelf te blijven ontwikkelen en professionaliseren.”

Theresia (loopbaanadviseur), Franeker

 

 

“De Chi Neng Qigong (spreek uit: tsjie neng tsjie koeng) les wordt zeer duidelijk door Ina uitgelegd en voorgedaan en als gevoelsvol ervaren. Mijn ervaring is dat je je na afloop erg goed voelt. Ik heb anderen erover gesproken, die dezelfde ervaring hadden als ik.”

Wil, Zoetermeer

 

“Ik ken Ina als:
integer, to the point, sfeerscheppend, analytisch, betrokken, veiligheid gevend, vrolijk, down to earth.”

Dievertje, Winschoten


“Ina is iemand die in staat is een diepe verbinding te maken met een ander. Ze luistert zo goed, dat ze hoort wat er niet gezegd wordt. Ze heeft een hoog eigen bewustzijnsniveau, wat maakt, dat ze anderen verder energie kan geven en kan inspireren. Dan is het ook nog eens een ontzettend lief persoon.”

Marja Davids, Kootsjhuys Rotterdam

 

"Ik kwam bij Ina, Praktijk Tranceforma, terecht voor een trauma na een verkeersongeluk. De sfeer in haar praktijk is prettig en ontspannen. Ik kon volledig mezelf zijn en had vertrouwen in haar aanpak. Ook al gaf ik me tijdens de hypnose over aan de therapie, ik had nooit het gevoel dat ik mezelf uitleverde of dat ik niet op elk moment weer de regie in handen kon nemen en dat was prettig. Ik had een heel duidelijk doel voor ogen en met een heel korte therapie ben ik weer op de rails gezet."

Annet, Deventer

 

"Ina is trustworthy and a very good listener. She knows how to captivate people a whole day with never a dull moment. Her most powerful instrument is humor, patience and creativity. She doesn't give solutions but stimulates others to come up with ideas, so that makes her in my opinion, a great professional with all the necessary coaching skills."

Sabine Verhaar, Vestigingsmanager Studiekring, Utrecht

 

"Ina is een professionele en creatieve topper! Zij heeft twee maal op mijn verzoek een succesvolle training ontwikkeld en begeleid met en voor gespecialiseerde maatschappelijk werkers. Zowel de leiding als de deelnemers waren zeer enthousiast over de afwisselende opzet, de deskundige inhoud en de professionele begeleiding. Ik kijk uit naar meer samenwerkingen in de toekomst!"

Esther Kroet, Teammanager Maatschappelijk Werk, de Basis, Doorn

 

"Als trainingsacteur werk ik veelvuldig met Ina samen. Ina valt op als trainer door haar goede balans tussen inhoudelijke scherpte, warmte en humor. Hierdoor weet zij een groep op een zeer natuurlijke en soepele manier tot ontwikkeling te brengen en is zij bijzonder prettig in de samenwerking."

Mariëlle van Vliet, Trainings- en Assessmentacteur, Rotterdam